Termeni legali


CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.NEXT-GEN.RO

 

Acesta este website-ul oficial al NextGen. NextGen este S.C. NextGen Communications SRL, cu sediul social in Calea Victoriei, nr. 35, et. 6, sector 1, Bucuresti, Cod de inregistrare fiscala RO24166583, telefon Departament Relatii Clientii - 03xx 564 400 (unde xx reprezinta prefixul judetului)/Bucuresti: 021 569 00 10.  

 

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C. NextGen Communications S.R.L.

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.next-gen.ro

 

Continutul site-ului www.next-gen.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a NextGen Communications. Materialele publicate si continutul www.next-gen.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

NextGen Communications nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.next-gen.ro. NextGen Communications isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.next-gen.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

NextGen Communications nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.next-gen.ro. NextGen Communications isi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.next-gen.ro, situatie in care te va informa in prealabil despre taxarea acestor servicii.

NextGen Communications nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.next-gen.ro.

NextGen Communications nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor furnizate de terte parti pe www.next-gen.ro.

NextGen Communications isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

 

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre NextGen Communications S.R.L, nu mai utiliza acest web site.

 

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

 


 

TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU PLATA ONLINE A FACTURII NEXTGEN COMMUNICATIONS

 

Pentru scopul acestor Termeni si conditii generale pentru Plata online a facturii emise de catre NextGen, NextGen este S.C. NextGen Communications SRL, cu sediul social in Calea Victoriei, nr. 35, et. 6, sector 1, Bucuresti, Cod de inregistrare fiscala RO24166583, telefon Departament Relatii Clientii - 03xx 564 400 (unde xx reprezinta prefixul judetului) /Bucuresti:021 569 00 10. La aceste numere de telefon clientii NextGen pot afla informatii despre serviciile contractate,  despre situatia financiara si pot formula reclamatii/solicitari.

 

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt stocati de catre NextGen si sunt accesibili clientului pe pagina web: http://www.next-gen.ro/termeni-legali.html („Pagina web”). Pentru scopul acestor Termeni si conditii generale pentru Plata online a facturii pentru serviciile NextGen, Client este persoana fizica sau juridica care a incheiat cu NextGen un contract de furnizare servicii de comunicatii electronice.

 

 

1. APLICABILITATE SI DESCRIEREA SERVICIULUI

 

1.1 Acesti Termeni si Conditii Generale si Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe Pagina web reglementeaza relatia comerciala dintre NextGen si Client cu privire la furnizarea de catre NextGen Clientului a serviciului Plata online a facturii pentru serviciile NextGen ("Serviciul"), astfel cum este descris in acest document. Serviciul este disponibil atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care sunt Clienti NextGen.

 

1.2 NextGen va furniza Serviciul prin punerea sa la dispozitia Clientului la adresa de Internet: www.next-gen.ro/plata_online.html

 

1.3 Accesul la Serviciu este conditionat de acceptarea prealabila a Termenilor si conditiilor generale si de inregistrarea informatiilor cu privire la codul de abonat, seria si numarul facturii emise de catre NextGen si a adresei de email. Clientul este de acord ca NextGen poate refuza cererea de initiere a comenzii de Plata online in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

1.4  In cazul in care, din motive independente de vointa NextGen, site-ul www.next-gen.ro nu este functional, sau Clientul nu acceseaza sau nu poate accesa acest site. Clientul nu este exonerat de obligatia de a plati facturile, avand obligatia de a se interesa asupra sumei de plata conform prevederilor din contractul de prestari servicii semnat cu NextGen.

 

1.5 Cerintele tehnice minime pentru o furnizare corespunzatoare a Serviciului sunt un computer conectat la Internet si un program de navigare (browser web) instalat pe acesta: Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome,etc.

 

1.6 Clientul poate accesa Serviciul Plata online 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau reparatii. Accesul poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza Serviciul. Clientul intelege ca existenta mai multor Clienti conectati simultan la Serviciu poate determina scaderea vitezei de raspuns a Serviciului.

 

 

2. DREPTURILE SI OBLIGATIILE NEXTGEN

 

2.1 NextGen va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea Serviciului de catre Client in conditii de securitate si confidentialitate.

 

2.2 NextGen poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea Serviciului, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Serviciului.

 

2.3 In caz de folosire abuziva sau neautorizata a acestui Serviciu, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate mai jos, NextGen isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul Clientului la Serviciu.

 

 

3. DREPTURILE SI OBLIGATIILE CLIENTULUI

 

3.1 Clientul se obliga sa utilizeze Serviciul numai in scopul mentionat la art. 1.1. Clientul va folosi Serviciul astfel incat prin propria conduita sa nu perturbe functionarea normala a acestuia si este raspunzator fata de NextGen pentru orice daune suferite de acesta si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre Client a obligatiilor prevazute in Termenii si Conditiile Generale.

 

3.2 Pentru orice intrebari legate de acest Serviciu, Clientul poate apela serviciul de Relatii Clienti NextGen - 03xx 564 400 (unde xx reprezinta prefixul judetului) /Bucuresti:021 569 00 10.

 

3.4 Clientul intelege ca accesul la anumite functiuni ale Serviciului pot fi restrictionate pe toata durata in care furnizarea catre Client a tuturor sau a unei parti din serviciile NextGen este suspendata, indiferent de cauza suspendarii.

  

 

4. PLATA, MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR GENERALE

 

4.1 NextGen furnizeaza Serviciul Clientului in mod gratuit.

 

4.2 NextGen poate modifica unilateral, oricand, Termenii si Conditiile Generale. Atunci cand se opereaza aceste modificari, NextGen va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si conditiilor generale pe Pagina web.

 

4.3 Clientul a luat la cunostinta si accepta faptul ca, daca utilizeaza Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii si Conditiile Generale, NextGen va considera utilizarea in continuare a Serviciilor de catre Client ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor Generale modificati.

 

4.4 Plata online cu card bancar a facturii pentru serviciile NextGen este o facilitate acordata de NextGen clientilor sai si nu este o obligatie.

 

4.5 Solutiile de plata online folosite pentru plata facturii serviciilor NextGen sunt furnizate de catre PayU, entitate contractata de NextGen pentru incasarea facturilor pentru serviciile NextGen, facilitand platile ordonatate de catre Client online prin intermediul cardului bancar pentru achitarea facturii pentru serviciile NextGen.

 

4.6 Puteti plati online factura pentru serviciile NextGen, cu cardul dumneavoastra bancar de debit / credit valid si acceptat. NextGen accepta pentru plata online a facturii pentru Serviciile NextGen urmatoarele tipuri de carti de credit/debit: VISA (inclusiv Visa Electron), MasterCard (inclusiv Maestro) sau orice alt card bancar emis sub siglele VISA sau MasterCard.

 

4.7 In momentul in care va manifestati intentia de a plati cu un astfel de card, veti fi asistat de sistemul de plati online, fiind necesar sa completati intr-un formular ("Formular") datele despre cardul dumneavoastra pe care il folositi pentru plata. Aveti grija sa completati Formularul corect. Clientul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor din Formular, fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestora catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta. Clientul este responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea datelor din Formular. NextGen nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Clientului privind securitatea si confidentialitatea acestor date.

 

4.8 Intrucat sistemul NextGen foloseste automat, pentru plata online a facturii pentru serviciile NextGen, unele din datele pe care dumneavoastra le-ati furnizat pentru accesul pe site-ul www.next-gen.ro, sectiunea: Formularul de Plata Online Factura, pentru accesul la Serviciu, este important ca aceste date sa fie corecte si actualizate.

 

4.9 Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste sisteme care asigura tranzactiile online la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau la un comerciant.

 

4.10 Certificarea PayU International "PCI DSS Level 1", specifica industriei care se ocupa de procesarea cardurilor bancare, asigura cel mai inalt nivel de securitate, acreditat si certificat de organizatiile de carduri, ceea ce presupune ca toate detaliile de plata (detalii ale cardului) ce tranziteaza sistemul sunt in deplina siguranta.

 

4.11 Riscul principal asociat unei plati online este ca datele dumneavoastra sa intre in posesia, si sa fie folosite abuziv de, terte persoane. In vederea eliminarii acestui risc, PayU, garanteaza securitatea sistemelor informatice, fiind certificata PCI DSS Level 1 si inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal, cu numarul 1387/2007. Totodata, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", are loc si un proces de autentificare a posesorului cardului, pe baza codului de securitate/parola cunoscut(a) numai de posesor, si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard (dupa caz).

 

4.12 Daca plata efectuata prin card bancar este reusita, veti primi o notificare in acest sens. Daca plata nu poate fi efectuata prin cardul bancar indicat de dumneavoastra, veti primi o notificare de eroare in acest sens. Daca intampinati dificultati la introducerea informatiilor corespunzatoare cardului, va rugam sa contactati departamentul suport al PayU ale carui informatii de contact le aveti pe pagina unde introduceti informatiile despre card sau in sectiunea FAQ.

 

4.13 Pentru plata online a facturii pentru serviciile NextGen efectuate cu carduri bancare, potrivit acestor termeni si conditii, nu se percepe comision.

 

4.14 Conditiile privind plata online a facturii pentru serviciile NextGen prevaleaza asupra celorlalte dispozitii contrare din Termenii si Conditiile Generale.

 

 

5. INCETAREA FURNIZARII SERVICIULUI

 

5.1. Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea / accesul la Serviciu oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

 

5.2. NextGen poate inceta furnizarea Serviciului, fara interventia instantei de judecata si fara indeplinirea nici unei formalitati prealabile, in cazul in care Clientul nu-si respecta oricare dintre obligatiile asumate sau in cazul in care impotriva Clientului este declansata procedura reorganizarii judiciare sau a falimentului.

 

  

6. CLAUZE DE NERASPUNDERE

 

6.1 NextGen nu va fi responsabila pentru daunele directe sau indirecte cauzate Clientului de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a Serviciului.

 

6.2 NextGen nu are nici o raspundere pentru continutul Paginii web si Clientul va trebui sa despagubeasca NextGen pentru orice prejudicii suferite de NextGen ca urmare a folosirii de catre Client a Paginii web in scopuri contrare legii si prezentului Contract.

 

 

7. LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

 

7.1 Prezentul Contract este guvernat de legea romana.

 

7.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

 

 

8. CLAUZE DIVERSE

 

8.1. Reclamatii. Orice reclamatie cu privire la functionarea Serviciului va fi adresata la tel.: 03xx 564 400 (unde xx reprezinta prefixul judetului) /Bucuresti: 021 569 00 10 – Dep. Relatii Clienti.

 

8.2 Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Generale, Clientul declara ca are varsta legala pentru a incheia si executa prezentul Contract, ca a citit, a inteles in totalitate si este de acord cu termenii si conditiile de utilizare a Serviciului.

 

 

 

 

TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU COMANDA ONLINE A SERVICIILOR NEXTGEN COMMUNICATIONS

 

I.  Termeni si conditii generale comenzi online

 

Pentru scopul acestor Termeni si Conditii, NextGen este S.C. NextGen Communications S.R.L., cu sediul social in Calea Victoriei, nr. 35, et. 6, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/11898/2008, CUI RO24166583, capital social subscris si varsat 50.564.200 RON, telefon 021.316.78.84. Aceste date de contact pot fi folosite de client pentru a afla informatii despre servicii, produse electronice si facturare, precum si pentru a-si prezenta reclamatiile.

 

1. APLICABILITATE

 

1.1 Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre NextGen si utilizator cu privire la comanda on-line a serviciilor NextGen. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii. NextGen poate modifica unilateral, oricand, Termenii si Conditiile. Atunci cand opereaza aceste modificari, NextGen va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor pe Pagina web. Utilizatorul a luat la cunostinta si accepta faptul ca daca utilizeaza aplicatia Comanda online  de pe Pagina web („Comanda online”) ulterior datei la care s-au modificat Termenii si Conditiile, NextGen va considera utilizarea in continuare a aplicatiei Comanda online de catre utilizator ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor modificati. Cu toate acestea, Termenii si Conditiile modificate nu se aplica Serviciilor deja comandate sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori, acestia din urma guvernand relatia contractuala dintre cele doua parti.

 

1.2 Ne vom referi in continuare la fiecare dintre serviciile care pot fi comandate on-line de catre client potrivit acestor Termeni si Conditii ca fiind „Serviciul/Serviciile”. Utilizatorul este persoana fizica ce a comandat Serviciul potrivit procedurii afisate pe Pagina web.

 

 

2. PROCEDURA DE COMANDA SI INFORMAREA CLIENTULUI

 

2.1 Pentru a comanda Serviciile, utilizatorul/clientul va completa datele solicitate in formularul de comanda afisat pe Pagina web („Formularul de Comanda”) si va confirma comanda in conformitate cu instructiunile de pe Pagina web. Pentru executarea comenzii sale, utilizatorul isi va da acordul ca NextGen sa transmita acceptarea comenzii sau alte mesaje legate de procesarea comenzii la adresa de e-mail specificata in Formularul de Comanda. Inainte de a completa Formularul de Comanda si de a confirma comanda, utilizatorul va confirma ca accepta acesti Termeni si Conditii si va preciza daca este de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile mentionate de NextGen. Daca clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile, utilizatorul nu va putea comanda Serviciul. NextGen nu este raspunzator pentru corectitudinea datelor completate de utilizator in Formularul de Comanda.

 

2.2 Acesti Termeni si Conditii si Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe site-ul www.next-gen.ro reglementeaza relatia dintre NextGen si utilizator cu privire la folosirea de catre utilizator a aplicatiei Comanda online, in conditiile prevazute in acest document. Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la aplicatia Comanda online oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

 

2.3 Aplicatia Comanda online este pusa la dispozitia utilizatorilor la adresa de internet http://www.next-gen.ro/comanda-online.html. Cerintele tehnice minime pentru accesarea aplicatiei Comanda online sunt: un computer conectat la Internet si un program de navigare. Utilizatorul poate accesa aplicatia Comanda online 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau actualizare. Accesul poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza aplicatia. Utilizatorul intelege ca mai multi utilizatori conectati simultan la aplicatia Comanda online poate determina scaderea vitezei de raspuns a aplicatiei.

 

2.4 NextGen va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea aplicatiei Comanda online de catre Client in conditii de securitate si confidentialitate. NextGen poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea Site-ului sau a aplicatiei Comanda online, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor actualizari, reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Site-ului sau aplicatiei Comanda online. In caz de folosire abuziva sau neautorizata a aplicatiei, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate aici, NextGen isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul utilizatorului la aplicatia Comanda online.

 

2.5 NextGen detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Site-ului incluzand fara a se limita la, imaginile, muzica, informatiile despre produsele si serviciile NextGen si orice alte date si aplicatii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislatia drepturilor de autor in vigoare. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege. NextGen sau partenerii sai comerciali este/sunt detinatorul (ii) drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Site si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

 

2.6 Utilizatorul se obliga sa foloseasca aplicatia Comanda online numai in scopul mentionat la art. 2.1. Utilizatorul va folosi aplicatia Comanda online astfel incat prin propria conduita sa nu perturbe functionarea normala a acesteia si este raspunzator fata de NextGen pentru orice daune suferite de acesta si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre utilizator a obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii. Prin accesarea aplicatiei, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia. Utilizatorul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor sale de identificare, fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestora catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta.

 

2.7 Pagina web isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la Serviciile si Echipamentele oferite de NextGen, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum si orice informatii necesare si utile utilizatorilor privind utilizarea Echipamentelor si Serviciilor NextGen. NextGen isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nici o notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Paginii web, in orice moment si nu va avea nici o raspundere in acest sens. NextGen nu garanteaza in niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum si lipsa virusilor care ar putea exista pe Site. Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, NextGen nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este realizata numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre NextGen a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

 

Termeni privind comanda on-line a serviciilor

 

2.8 Aplicatia Comanda online permite plasarea de catre utilizator a unei comenzi pentru achizitionarea unuia/mai multor Servicii furnizate de NextGen, astfel cum sunt acestea prezentate pe Pagina web, prin completarea Formularelor de Comanda in acest sens. Ulterior primirii de catre NextGen a Formularului de Comanda completat si transmis de utilizator prin care comanda Serviciile, NextGen analizeaza cererea utilizatorului pentru a stabili daca NextGen poate sa furnizeze utilizatorului Serviciul comandat avand descrierea si la parametrii din Formularul de Comanda. In conditiile in care NextGen considera necesar, NextGen va contacta utilizatorul pentru a cere mai multe detalii. Daca Serviciul solicitat de utilizator poate fi furnizat de NextGen in conditiile mentionate in Formularul de Comanda, NextGen va va contacta utilizatorul, la adresa de e-mail sau prin numarul de telefon mentionat in Formularul de Comanda, prin care ii va confirma disponibilitatea furnizarii Serviciului in conformitate cu comanda acestuia si NextGen va invita utilizatorul sa semneze cu NextGen un contract de furnizare a Serviciului respectiv, fie in Magazinele NextGen sau ale agentilor/dealerilor NextGen, fie in cadrul unei intalniri intre reprezentantii NextGen si utilizator. Contractul pentru furnizarea Serviciului se va incheia exclusiv cu utilizatorul care a transmis Formularul de Comanda, acesta trebuind sa prezinte actul de identitate. Pentru motivele expuse la acest articol, contractul pentru furnizarea Serviciului incheiat in aceste conditii nu este un contract incheiat la distanta, ci un contract incheiat intre prezenti. In consecinta, nu este aplicabila legislatia cu privire la incheierea contractelor la distanta.

 

 

2.9 Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre NextGen si sunt accesibile clientului pe Pagina web.

 

2.10 Contractul se incheie in limba romana.

 

 

3. CLAUZE DE NERASPUNDERE

 

3.1 NextGen nu va fi raspunzator fata de clienti pentru daune indirecte (ex.: beneficiul nerealizat, pierderi de profit sau pierderea unor oportunitati de afaceri).

 

 

4. LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

 

4.1 Prezentul Contract este guvernat de legea romana.

 

4.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

 

Informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi gasite in sectiunea Protectia datelor


   


NEXTGEN COMMUNICATIONS S.R.L.Ne puteti gasi la 021.569.00.10 (Bucuresti si Ilfov) 03xx.564.400 * (alte localitati, xx prefixul localitatii) sau email la suport@next-gen.ro
Site-ul NextGen utilizeaza cookie-uri (proprii si de la terti), pentru functionare, functii de social media si analiza traficului. Continuarea folosirii site-ului reprezinta acordul dumneavostra pentru utilizarea acestor cookie-uri. Citeste mai multe in pagina despre cookies.